Yakob's Point of Views and News, Ethiopian politics and News, Cultures, Musics etc

Saturday, March 23, 2013

Alle, unntatt Frp, mener at innvandrere er ressurs for Norge



Bred enighet om hovedlinjene i norsk integreringspolitikk da Stortinget i dag diskuterte Regjeringens stortingsmelding. Bare Fremskrittspartiet skiller seg ut som den store kritikeren.


 arne-, likestillings- og inkluderingsminister Inga Marte Thorkildsen
FOTO: Junge, Heiko 

Fremskrittspartiets medlemmer er de eneste i Stortingets kommunal- og forvaltningskomité som ikke deler Regjeringens syn på innvandring som ressurs for Norge. De vil dermed heller ikke være med på å fremheve den betydning som 300.000 sysselsatte innvandrere har for verdiskapningen og velferdsproduksjonen i Norge.

De andre partiene, inkludert Venstre, er enige om hovedtrekkene i norsk integreringspolitikk. Det ble klart da Stortinget i dag behandlet stortingsmeldingen «En helhetlig integreringspolitikk. Mangfold og fellesskap». Likevel er det enighet på Stortinget om at det er noen utfordringer.

Inkluderingsminister Inga Marte Thorkildsen sa at meldingen legger stor vekt på å øke sysselsettingen og norskferdighetene blant innvandrere.

- Likevel har innvandrerkvinner i Norge høyere sysselsetting enn kvinner generelt i Italia, sa hun. les mer fra linken http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Alle_-unntatt-Frp_-mener-at-innvandrere-er-ressurs-for-Norge-7154532.html#.UU3NnXYkmdk

No comments:

Post a Comment